Kalanderek

A világ élvonalába tartozó gyártók, innovatív megoldások, gazdaságos üzemeltetés, környezettudatos működés, több évtizedes tapasztalat.
Magyarországon 25 éve képviseljük a GIRBAU, az ALLIANCE csoporthoz tartozó UNIMAC, BÖWE, ORA, és SILC mosodai és vegytisztító gép gyártókat.

Kalander kínálatunk:
 • Falhoz állítható kivitelű kalanderek 320mm és 510 mm hengerátmérővel, 1,5-3,2m közötti vasalószélességgel
 • Kompakt vasalósor beadagolás, vasalás, hajtogatás és rakatolás funkciókkal
 • Teljes vasalósor, ipari 1/2/3 hengeres kalanderek 800mm és 1200mm henger átmérővel, 3,0/3,3/3,5m vasalószélességgel
 • GIRBAU Compact vasalósor

  50 év tapasztalat, innováció, megbízhatóság. A spanyol GIRBAU cég az egyik vezető mosodai gépgyártó, termékei folyamatos fejlesztés eredményeképpen a legújabb technológiát tükrözik, minőségi alapanyagokból készülnek, megbízhatóan működnek, könnyű a telepítésük, alacsony karbantartási igényűek, könnyen programozhatóak.

  Vasalógépei között megtalálhatóak a falhoz állítható gépek, kompakt rendszerek vagy teljes vasalósorhoz illeszkedő vasalógépek (beadagolóval és hajtogatóval).

  GIRBAU ipari kalander PB sorozat

  50 év tapasztalat, innováció, megbízhatóság. A spanyol GIRBAU cég az egyik vezető mosodai gépgyártó, termékei folyamatos fejlesztés eredményeképpen a legújabb technológiát tükrözik, minőségi alapanyagokból készülnek, megbízhatóan működnek, könnyű a telepítésük, alacsony karbantartási igényűek, könnyen programozhatóak. Vasalógépei között megtalálhatóak a falhoz állítható gépek, kompakt rendszerek vagy teljes vasalósorhoz illeszkedő vasalógépek (beadagolóval és hajtogatóval).