GIRBAU ipari kalander PB sorozat

Cikkszám: PB3215-5132

50 év tapasztalat, innováció, megbízhatóság. A spanyol GIRBAU cég az egyik vezető mosodai gépgyártó, termékei folyamatos fejlesztés eredményeképpen a legújabb technológiát tükrözik, minőségi alapanyagokból készülnek, megbízhatóan működnek, könnyű a telepítésük, alacsony karbantartási igényűek, könnyen programozhatóak. Vasalógépei között megtalálhatóak a falhoz állítható gépek, kompakt rendszerek vagy teljes vasalósorhoz illeszkedő vasalógépek (beadagolóval és hajtogatóval).

PB sorozat - Falhoz állítható kivitelű ipari vasalógépek

Az ergonomikus kialakítású PB sorozat kalanderei a legújabb fejlesztéseket tartalmazzák. Megbízható működés, magas vasalási minőség, könnyű és biztonságos kezelhetőség jellemzi.

Két féle henger átmérővel kapható: 320 vagy 510 mm. A vasalóhenger hossza 1,5 - 3,2 m közötti lehet.

 • A Girbau által használt kinematikus szalag feszítő rendszer egyenletes vasalási minőséget biztosít. Ezen kívül a vasalási felület a henger közel ¾ részén biztosított, így más modellekhez képest magasabb termelékenység érhető el.
 • Ezen modellnél a vasalóhenger fűtött, a fűtés módja elektromos, gáz, vagy gőzfűtés lehet. A gázfűtés esetén lehetőség van az új, ún. radiant égő használatára, melynek hatásfoka magasabb a hagyományos atmoszférikus égőkkel szemben.
 • A ruha beadagolása és a vasalt ruha kiadása ugyanazon oldalon történik, így a gép falhoz állítható, akár egy fő személyzettel is működtethető.
 • A beadagolást a fém adagoló tálca segíti, a beadagoló szalagok szélesek, az adagolást fotocella segítségével érzékeli a gép.
 • A fontosabb alkatrészek a gép két oldalán helyezkednek el, könnyítve ezáltal a karbantartást.
 • Az Autospeed funkció a vasalási sebességet automatikusan a textília típusához és nedvességtartalmához igazítja, így egyenletesebb vasalási teljesítményt nyújt.
 • A vezérlő panel beállítási lehetőséget és folyamatos információkat nyújt a felhasználó számára. Az ikonok használatával felhasználóbarát, könnyen kezelhető mindenki számára.
 • A vasalási sebesség a kisebb modelleknél 1-5 m/perc, a nagyobb modellek esetén 1-9 m/perc. Opcionálisan azonban ez 11 illetve 15 m/percig növelhető, amennyiben a textília típusa azt megkívánja.
 • Az Optifeed nevű rendszer a kijelzőn folyamatosan mutatja, hogy a vasalófelület mely részén a legmagasabb a hőmérséklet, így az energia felhasználás optimalizálható a helyes területre történő adagolással.
 • A hajtogató opcióval rendelkező modellek esetén a textília méretét a gép automatikusan, fotocellák segítségével méri ki, azt nem szükséges előre megadni. A gép beállítástól függően több hajtogatási mód választható.
 • Egy és két pályás adagolás is lehetséges. Automatikus hajtogatásnál a két pályának összhangban kell lennie.
 • Krómozott hengerfelület biztosítja a jó hőátadást, illetve a rozsdásodás mentes felület garantálja, hogy hosszú távú használat esetén sem hagy nyomot a ruhán.
 • Az elszívás a legnagyobb vasalási nyomás helyén történik, szárazon tartva így a szalagokat. A száraz szalag jobb elszívást tesz lehetővé, jobb vasalást biztosít és hosszabb élettartamú.

A PB sorozat gépei:

PB3215        henger átmérő 320 mm, szélesség 1,5m

PB3221        henger átmérő 320 mm, szélesség 2,1m

PB5119        henger átmérő 510 mm, szélesség 1,9m

PB 5125       henger átmérő 510 mm, szélesség 2,5m

PB5132        henger átmérő 510 mm, szélesség 3,2m

PBP5119     henger átmérő 510 mm, szélesség 1,9m, hajtogatóval

PBP5125     henger átmérő 510 mm, szélesség 2,5m, hajtogatóval

PBP5132     henger átmérő 510 mm, szélesség 3,2m, hajtogatóval

 

Kérjen egyedi ajánlatot a Kapcsolatok menüpontban vagy az iroda@mova.hu email címen!

Súly: 0 kg
Méretek: 0 mm × 0 mm × 0 mm