GIRBAU ipari szárítógépek ED sorozat

Cikkszám: ED260-660

50 év tapasztalat, innováció, megbízhatóság. A spanyol GIRBAU cég az egyik vezető mosodai gépgyártó, termékei folyamatos fejlesztés eredményeképpen a legújabb technológiát tükrözik, minőségi alapanyagokból készülnek (minden textíliával érintkező eleme rozsdamentes acélból készül), megbízhatóan működnek, könnyű a telepítésük, alacsony karbantartási igényűek, könnyen programozhatóak, így optimális textiltisztítást tesznek lehetővé.

ED sorozat - Ecodryer szárítók

10 - 37 kg kg közötti kapacitással kapható, a legújabb technológiát képviselő szárítógépek:

  • Az ajtóba épített érzékelő méri a ruha maradék nedvességtartalmát, így az optimális szárítási idő automatikusan kerül meghatározásra, meggátolva a textília túlszárítását.
  • Vezérelhető dob forgási irány és sebesség lehetővé teszi az egyes textília típusnak leginkább megfelelő kezelés programozását.
  • A radiális és axiális levegőáramlás kombinációjával a szárítás hatékony és gyors, jelentős energia-megtakarítást jelent.
  • A rozsdamentes acél dobon nincsenek hegesztések, éles sarkok, a lyukak is kifelé hajlanak - ezzel garantálható a textíliák kímélő szárítása, az élettartamuk növelése.
  • Az új LCD képernyőn keresztüli vezérlés grafikus elemekkel segíti az egyszerű kezelhetőséget, és teljes rugalmasságot. A 10 gyári programon felül 40 felhasználó által konfigurált program rögzíthető.
  • Dupla oldalfalak és dupla üvegezésű ajtó minimálisra csökkenti a hőveszteséget.
  • A nagy méretű ajtók könnyű ki-be rakodást tesznek lehetővé.
  • A nagy méretű szűrők könnyen hozzáférhetőek, így a karbantartás gyors és egyszerű.

A gépek megfelelnek az EU biztonságtechnikai és egyéb normáinak, szigorú ISO minőségbiztosítási szabályok betartása mellett egyedi megrendelésre és felszereltséggel készülnek.

Az ED sorozat gépei:

ED260 (10,5 - 14,5 kg)

ED340 (13,5 - 19 kg)

ED460 (18,5 - 25,5 kg)

ED660 (26,6 - 37 kg)

 

Kérjen egyedi ajánlatot a Kapcsolatok menüpontban vagy az iroda@mova.hu email címen!

Súly: 0 kg
Méretek: 420 mm × 400 mm × 175 mm
CsatolmányMéret
GIRBAU ED szaritogep angol892.13 KB