ALLIANCE - UNIMAC ipari szárítógépek

Cikkszám: UU025-170

Az Alliance csoporthoz tartozó UniMac gépgyártó ipari mosodai berendezéseit több mint 60 éve gyártja. Fejlesztő mérnökei az elmúlt időszakban több szabadalmaztatott megoldást dolgoztak ki, amelyek segítségével gépeik üzemeltetése gazdaságos és megbízható.

UNIMAC szárítógépek 11 - 77 kg közötti kapacitással

  • Legújabb fejlesztésű OptiDry technológia segítségével megakadályozható a textília túlszárítása, és így jelentős energia és munkaköltség takarítható meg. A szárítóban elhelyezett nagy felületű érzékelők igen pontos információt továbbítanak a vezérlés részére a textília nedvesség tartalmáról. A gép így automatikusan tudja szabályozni a hőmérsékletet szárítás közben, majd leállítja a szárítási ciklust, amint az elérte a felhasználó által beállított nedvesség-tartalom értéket.
  • UniLinc rendszere segítségével flexibilis mégis könnyen használható kontroll lehetőséget biztosít. A gyári programok mellett összesen 41 program rögzítésével az egyedi igényekre szabott, idő alapú vagy automata szárazság érzékelésen alapuló szárítási ciklus programozható be.
  • A Multiple Burner Heat System (több égő használatával) gyors és egyenletes hőmérsékletet biztosít.
  • Öntisztító pihefogó.
  • Galvanizált, bevont, vagy opcionálisan rozsdamentes acélból készült dob.
  • Választható irányváltó cilinder.

A gépek megfelelnek az EU biztonságtechnikai és egyéb normáinak, szigorú ISO minőségbiztosítási szabályok betartása mellett egyedi megrendelésre és felszereltséggel készülnek.

Az Unimac szárítógépei:

UU025 (11 kg)

UU030 (14 kg)

UU035 (16 kg)

UU050 (23 kg)

UU055 (25 kg)

UU075 (34 kg)

UU120 (54 kg)

UU170 (77 kg)

 

Kérjen egyedi ajánlatot a Kapcsolatok menüpontban vagy az iroda@mova.hu email címen!

Súly: 0 kg
Méretek: 0 mm × 0 mm × 0 mm
CsatolmányMéret
UNIMAC_OPTidry Brochure.pdf2.66 MB