Cégcsoport

Partnereinken keresztül, saját üzemeltetésű mosodáinkban és szalonjainkban vállalunk lakossági és ipari bérmosást, munkaruha tisztítást és vegytisztítási tevékenységet az ország több területén is.

 

BUDAPESTEN és PEST MEGYÉBEN: Rózsa Kft.

A Rózsa Kft. Budapest IV. kerületi szalonjában vegytisztítási és mosási szolgáltatást nyújt lakossági ügyfelek és kis vállalatok részére. Felsőruházat és háztartási textília kímélő, de hatékony tisztítása, gyors határidőkkel.

A Rózsa Kft. ipari mosodájában elsősorban hotelek és vendéglátó intézmények részére végez bérmosást, bértextília szolgáltatást, valamint vendég- és munkaruházati mosást és vegytisztítást. Ügyfelei széles skálán mozognak, a hostelektől az 5 csillagos szállodáig terjedően szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit.

DÉL-DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN: Dunántúli Mosodák Kft.

Mosodai és bértextília szolgáltatást nyújt a dél-magyarországi illetve nyugat-magyarországi régióban. Az ország egyik nagy kapacitású, jól felszerelt üzemében, modern gépparkkal és hatékony mosási eljárással biztosítjuk szállodai, egészségügyi, valamint ipari és egyéb ügyfeleink számára szolgáltatásainkat: bérmosás, bértextília (szállodai, egészségügyi, munkaruházati), varrás-javítás, speciális mosás.

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBAN: Savaria Patyolat Kft.

Mosodai, bértextília és speciális kikészítési szolgáltatást nyújt a nyugat-magyarországi régióban, illetve Ausztria területén. Lakossági és ipari ügyfeleket is kiszolgálunk. Vállalt szolgáltatások: bérmosás, bértextília (szállodai, egészségügyi, munkaruházati), varrás-javítás, vegytisztítás, speciális kikészítés (farmer koptatás, festés, bőr tisztítás).